Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباسعلی منصوری آرانی»، نماینده سابق مجلس، در پاسخ به این سوال که آیا استعفا نمایندگان را در جهت حل مشکلات کشور مفید می‌دانید، بیان کرد: در آیین‌نامه مجلس، بحث استعفای نمایندگان مطرح شده اما در صورتی که شرایط ویژه ای فراهم شود تا نمایندگان خدمت گذاری بیشتری داشته باشند، استعفا قابل قبول است. گاهی ما شاهد استعفاهای سیاسی یا اعتراضی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این که نماینده باتوجه به قَسمی که خورده به این نتیجه برسد که تاثیر استعفایش مثبت یا منفی است از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی یادآور شد: البته من از شرایط نمایندگان اطلاعی ندارم ولی آن‌ها باید پیش از استعفا به این مسئله فکر کنند که اقدام آن‌ها به نفع مردم استان شان است و یا خیر.

وی اضافه کرد: من به این دلیل که اطلاع دقیقی از دلیل این اقدان‌شان ندارم تنها به این موضوع اشاره می‌کنم که استعفا نمایندگان در صورتی که به نفع منافع ملی باشد مشکلی ندارد البته این شرایط، بسیار ویژه است.

نماینده دوره پیشین مجلس یادآور شد: قسم و وجدانِ یک نماینده سد بزرگ برای استعفای، بی دلیل نمایندگان است.

منصوری آرانی در خصوص تاثیر این اقدام نمایندگان بر افکار عمومی بیان کرد: مجلس در راس امور است و اقدامات نماینده، تاثیر مهمی در سطح ملی و مردمی دارد. نماینده‌ای که از صحنه خارج می‌شود، ارتباط مردم شهرش با دولت قطع می‌شود و در نهایت آن شهر آسیب بسیار زیادی می‌بیند. مردم نسبت به این مسئله آگاهی دارند که نبود نماینده چه تاثیر منفی به همراه دارد. مگر اینکه بتوانند به مردم اثبات کنند که نبودنشان منفعت بیشتری نسبت به حضورشان دارد.

وی در پایان بیان کرد: در نهایت مردم راضی نیستند نماینده ای در مجلس حضور نداشته باشد چراکه به او رای دادند تا شرایط بهتری برای آن‌ها رقم بزند. قطعا مردم تمایلی به عدم حضور نماینده‌ خود در راس امور ندارند.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آیین نامه مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس برنا مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری

نمایندگان استان تهران در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور درباره هرگونه تعرض به یکپارچگی شهرستان ری در تقسیمات جدید کشوری اعتراض خود را اعلام کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم، تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی از تدوین نامه‌ای خطاب به وزیر کشور خبر داد که در آن به تصمیمات برای تقسیمات جدید کشوری و تعرض به یکپارچگی شهرستان ری اعتراض شده است.

وحیدی: تشکیل استان تهران غربی در حال بررسی است متن این نامه که به امضای جمعی از نمایندگان تهران رسیده به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر وحیدی
وزیر محترم کشور

سلام علیکم؛
با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)؛ همانگونه که استحضار دارید، ملک ری یکی از کهن ترین شهرهای جهان با قدمت بیش از 8 هزار سال بوده و شیخ البلاد و عروس جهان اسلام با هویت تاریخی، تمدنی و مذهبی خود با تعبیر زیبای رهبر فرزانه انقلاب به عنوان قبله تهران معرفی گردیده است.

پیرو اخبار واصله در خصوص طرح تشکیل استانهای تهران غربی و شرقی، تاکید می گردد طرح مذکور به هیچ وجه نباید منجر به جابجایی محدوده جغرافیایی فعلی شهرستان ری و بخش‌های پنجگانه مرکزی، کهریزک، فشافویه، قلعه نو، خاوران، محدوده فرودگاهی حضرت مام(ره) و منطقه ویژه اقتصادی ری گردد.

هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده سیاسی کنونی، علاوه بر صدمه به هویت و تاریخ این شهرستان، خسارات جبران ناپذیری بر سرمایه های مادی و معنوی مردم ولایت مدار شهرستان ری وارد و موجبات اعتراض شدید اهالی و ساکنین را فراهم می آورد.

لذا تقاضامند است دستور فرمائید از هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده جغرافیایی شهرستان ری احتراز و قبله تهران بدون کوچکترین خدشه و به صورت یکپارچه در حریم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حفظ گردد و جزیی از استان تهران مرکزی باقی بماند.

بدیهی است با توجه به مطالبات مردمی جهت تحقق این مهم، از همه اختیارات و ظرفیت های قانونی مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی استفاده خواهد گردید.

به گزارش تسنیم، اخیرا معاون سیاسی وزیر کشور از ادامه روند تشکیل استان تهران شرقی خبر داد و گفته بود این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استعفاهای سریالی سران نظامی صهیونیست/کابوس «وعده صادق» ادامه دارد
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • نامه اعتراضی نمایندگان مجلس به وزیر کشور+جزئیات
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد