Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهار روز از زلزله در استان‌های غربی کشور گذشته و آمار کشته‌شدگان ۴۷۴ نفر و مصدومان ۹۳۸۸ نفر اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، با وجود گذشت چهار روز از زلزله در استان‌های غربی کشور طبق آخرین آمار کشته‌شدگان زلزله کرمانشاه، ۴۷۴ نفر و مصدومان ۹۳۸۸ نفر اعلام شده است.

23:51/ حمایت از ایتام مناطق زلزله‌زده غرب کشور

رئیس کمیته امداد آخرین اقدامات این نهاد برای کمک به مددجویان و افراد آسیب‌دیده در حادثه زلزله غرب کشور را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه ۲۰ هزار خانوار در شش شهرستان زلزله‌زده غرب کشور تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: از این تعداد مسکن سه هزار خانوار مددجو، آسیب‌دیده است که کمیته امداد ساخت و بازسازی مسکن آن‌ها را انجام خواهد داد.

وی با اعلام اینکه برای تسکین افراد آسیب‌دیده مستمری آبان ماه مددجویان سه برابر ماه‌های گذشته پرداخت می‌شود، اظهار داشت: این تصمیم با توجه به متفاوت بودن نیاز هر خانوار در وضعیت کنونی گرفته شد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه منازل و لوازم‌خانگی تمام مددجویان تحت حمایت کمیته امداد دارای بیمه حوادث است، تصریح کرد: همچنین شرکت بیمه طرف قرارداد به خانواده هر فرد فوت‌شده ۲۰ میلیون تومان دیه پرداخت می‌کند.

فتاح از ارسال ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های مردمی شامل مواد غذایی و پتو به مناطق زلزله‌زده غرب کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم توزیع این کمک‌ها میان زلزله‌زدگان تا پیش از شروع بارندگی‌ها انجام شود.

وی با بیان اینکه دولت وعده داده خسارت وارد شده به همه افراد آسیب‌دیده را پرداخت کند، ابراز داشت: چنانچه سرپرست خانوار در این حادثه فوت یا ناتوان شده باشد فرزندان آن با کمک مردم نیکوکار کشور تحت حمایت کمیته امداد قرار خواهند گرفت.

بر اساس این گزارش، هم‌وطنان نیکوکار می‌توانند از طریق سایت کمیته امداد و یا شماره‌گیری #۹۹*۸۸۷۷* کمک‌های نقدی خود را برای کمک به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه واریز کنند.علاوه بر شماره حساب خاص ۹۹۹۹ (و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۸۹۹۱) کمیته امداد امام (ره) نزد بانک ملی، شماره حساب‌های اعلام‌شده از سوی دفاتر استانی کمیته امداد برای واریز کمک‌های نقدی نیز فعال شده است.

ایرانیان خارج کشور هم می توانند از طریق شماره‌حساب ارزی دلاری ۲۰۵۲۶۳۳۳ و ارزی یورویی ۲۰۵۲۶۲۲۲ نزد بانک ملی کمک های نقدی خود را واریز کنند.

23:43/ پخت غذای گرم برای زلزله‌زدگان

فرمانده کل ارتش گفت: همانطور که مردم غیور استان کرمانشاه در طول دفاع مقدس پشتیبان ما بودند، ما نیز امروز تا آخر با آن ها خواهیم بود و تا رفع نیازهای اولیه مردم عزیز مصیبت دیده، کمک های ارتش ادامه خواهد داشت. امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در گزارشی از آخرین وضعیت امدادرسانی نیروهای ارتش به هم‌وطنان زلزله زده غرب کشور گفت: کار آواربرداری در شهرستان سر پل ذهاب به اتمام رسیده اما در بعضی از روستاها به دلیل تخریب کامل، احتمال اینکه آمار تلفات بالا برود وجود دارد.

وی اضافه کرد: برای تخلیه مجروحان از محل زلزله تا محل فرود بالگردها، یک زنجیره زمینی تشکیل دادیم و ۵۰ فروند بالگرد بطور دائم یک پل هوایی بین منطقه زلزله زده و کرمانشاه را ایجاد کردند. همچنین بیمارستان ۵۲۰ ارتش بسیار فعال عمل کرد و پذیرای بیش از ۹۰۰ مجروح بود و همه نیروهای پزشکی اطراف را هم در آنجا مستقر کردیم و برای انتقال بیماران به تهران و شهرهای دیگر از هواپیماهای نیروی هوایی استفاده کردیم و با بالگردهای هوانیروز بیش از ۹۰۰ نفر را از طریق پل هوایی از منطقه به بیمارستان کرمانشاه و تهران منتقل کردند که این یک کار استثنایی بود.

فرمانده کل ارتش با توجه به تخریب خانه‌ها و هوای سرد تصریح کرد: هرچه چادر در منطقه و تهران داشتیم را به کمک هلال احمر در اختیار هموطنان زلزله‌زده قرار دادیم و تعداد زیادی چادر گروهی نیز خریداری کردیم و با هواپیما به منطقه ارسال کردیم و الان تقریبا کسی بیرون از چادر نیست.

موسوی با بیان اینکه بیمارستان‌های صحرایی از خسروی و ایلام به سرپل ذهاب منتقل شدند تا به مداوای مجروحین بپردازند، خاطرنشان کرد: طی دو روز گذشته با تقسیم غذای کنسرو در خدمت هموطنان بودیم و با توجه به قطعی آب منطقه بطری‌های آب معدنی را به دست زلزله‌زدگان عزیز رساندیم و با همکاری برادران سپاه پاسداران به بعضی از روستاها نیز کمک کردیم.

وی از پخت غذای گرم برای زلزله‌زدگان خبر داد و ابراز داشت: از دیروز آشپزخانه‌های ارتش در منطقه را فعال کردیم که هر چقدر می توانیم غذای گرم در اختیار هموطنان عزیز زلزله زده قرار دهیم.همه این کارها برای این بود که بتوانیم اندکی از دردهای مردم مصیبت زده را کاهش دهیم.

23:05/ آغاز اسکان دائم از هفته آینده

استاندار کرمانشاه گفت: با مصوبه‌ای که امروز در هیات دولت تصویب شد ان‌شاالله از هفته آینده اسکان دائم را شروع می‌کنیم. هوشنگ بازوند درباره وضعیت امدادرسانی در منطقه زلزله‌زده استان کرمانشاه گفت: تاکنون آب و برق در شهرها وصل شده و تنها ۳۰ درصد آب‌رسانی در شهر سرپل‌ذهاب و روستاهای آن مانده که این مشکل نیز تا فردا ظهر برطرف می‌شود. خوشبختانه برخی از مغازه‌ها امشب باز بود و شهر حالت عادی داشت تنها مشکل ما توزیع چادر در روستاها و شهرها هستیم و امیدواریم تا ۲۴ ساعت آینده مشکل را برطرف کنیم.

 استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نگران بارش باران هستیم، گفت: درباره باران نیز در جلسه امشب تمهیداتی برای باران از سوی مسئولان در نظر گرفته شد و خوشبختانه بحث اسکان موقت برطرف شد و با مصوبه‌ای که امروز در هیات دولت تصویب شد ان‌شاله از هفته آینده اسکان دائم را شروع می‌کنیم.

 بازوند درباره آواربرداری سنگین در منطقه زلزله‌زده گفت: آواربرداری سنگین توسط بنیاد مسکن انجام خواهد شد تا حد و حدود زمین برهم نخورد. در حال‌حاضر ستادها مشخص شده‌اند و در حال برآورد نهایی هستیم.

23:04/ ارتش در خدمت مردم کرمانشاه

فرمانده نیروی زمینی ارتش خدمت ارتش به مردم را وظیفه‌ای انسانی و دینی برشمرد و از استمرار این کمک‌ها خبر داد.  امیر سرتیپ کیومرث حیدری گفت: کمک‌های ضروری توسط تجهیزات زمینی و بالگردهای این نیرو به مردم در شهر و روستاهای مختلف غرب کشور، همچنان در حال ارسال است. خبازخانه‌های سیار به پخت نان و همچنین آشپزخانه‌های سیار به طبخ غذا مشغولند و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، توزیع نیازمندی‌های ضروری مردم ادامه دارد. فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: ارسال سوخت، یخچال‌های حامل دارو، پتو، آب معدنی، وسایل گرمایشی، آرد، لباس گرم و مواد غذایی توسط کامیون‌ها، خودروهای سبک و بالگردها از دیگر اقدامات امروز ارتش در منطقه زلزله زده کرمانشاه است.

حیدری مهمترین اقدام روزهای گذشته ارتش را برقراری پل هوایی توسط هوانیروز از تهران به کرمانشاه برای ارسال نیازهای ضروری و تیم‌های پزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: با تلاش و همدلی ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه‌های دولتی شرایط بهتری برای کمک‌رسانی به مردم کرمانشاه ایجاد شده است.

23:00/ توزیع ۴۳ هزار دستگاه چادر میان زلزله‌زدگان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اعلام انجام ۴۶ سورتی پرواز برای امدادرسانی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، گفت: ۴۳ هزار دستگاه چادر، ۶۵ هزار تخته پتو و ۳۵۰ هزار قوطی انواع کنسرو تا ساعت ۱۸ امروز میان زلزله زدگان توزیع شده است. مرتضی سلیمی با اعلام این خبر گفت: از دیگر اقلام امدادی توزیع شده میان زلزله‌زدگان کرمانشاه ۳۰ تن برنج، ۲۵۶ هزار بطری آب معدنی، ۵ هزار و ۶۰۰ شعله والور، ۴۰ هزار تخته موکت و ۳ هزار و ۳۰۰ ست ظروف بوده است.

وی درباره آمار پروازهای امروز برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه، اظهار کرد: ۴۸:۵۵ ساعت شامل ۴۶ سورتی پرواز انجام شده و ۸۹ مسافر و ۳۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم بار جا به جا شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر درباره پروازهای بالگردهای امدادی از مورخه ۲۲ تا ۲۴ آبان‌ماه نیز گفت: بیش از ۱۳۲ ساعت یعنی ۱۳۱ سورتی پرواز انجام و ۳۵۷ مسافر ، ۱۹۴ مجروح و ۵۵ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم بار در این پروازها حمل و جا به جا شده است.

22:36/باید 45 روز تا 2 ماه برای مردم زلزله‌زده سرپناهی ساخته شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: باید بین 45 روز تا 2 ماه همه کمک کنیم تا مردم داغدار و صدمه‌دیده با توجه به سرمایی که از همین الان نیز شروع شده سرپناهی روی سرشان داشته باشند. سردار غلامحسین غیب‌پرور در جلسه فرماندهان بسیج کرمانشاه برای امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده گفت: در این حادثه که برای مردم کشورمان در منطقه کرمانشاه اتفاق افتاد همه باید کمک کنیم. حیات انقلاب و استمرار آن در گروی مردم‌یاری و مردم‌داری است.

 او با بیان اینکه نیروهای بسیج و سپاه در این حادثه امتحان خود را پس‌داده‌اند توضیح داد: همه ما قرار است کمک کنیم همانطور که از روز اول همه مردم در این حادثه کمک کردند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج با اشاره به کمک‌رسانی در این منطقه گفت: امدادرسانی در این منطقه در دو بخش انجام می‌شود. یک بخش که کوتاه مدت است و باید ظرف مدت یک هفته تا ده روز کارهای اورژانسی از جمله توزیع چادر انجام شود و امیدواریم تا فردا صبح چادرها بین همه زلزله‌زدگان توزیع شود.مجموعه سپاه و بسیج در چند نقطه از امروز شروع به طبخ و توزیع غذای گرم کردند.

 او با اشاره به بخش دیگر خدمات‌رسانی در این منطقه گفت: باید بین 45 روز تا 2 ماه همه کمک کنیم تا مردم داغدار و صدمه‌دیده با توجه به سرمایی که از همین الان نیز شروع شده سرپناهی روی سرشان داشته باشند.

21:51/ اینجا قیامت است

نماینده مردم کرمانشاه با انتقاد از مدیرات بحران در مناطق زلزله زده گفت:به روستای قلمه‌ذهاب و بیامه‌علیا هیچ کمکی نرسیده است و بیش از هزار نفر تا الان جان باختند. احمد صفری، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به بازدید‌ امروز خود از روستاهای حاشیه سرپل‌ذهاب، قصر شیرین و ثلاث باباجانی گفت: متاسفانه هنوز اقلام در همه روستاها توزیع نشده است، شاید فقط ۱۰ درصد روستاها چادر گرفته باشند. روستاهایی وجود دارد که نود درصدشان از میان رفته است، وضع خیلی نامناسب است.

رسانه ملی در حق کرمانشاه ظلم و خیانت کرد

وی با انتقاد از نحوه پوشش خبری صداوسیما اظهار داشت: صداوسیما به گونه‌ای پوشش می‌دهد که انگار همه چیز برقرار است، رسانه ملی با پوشش خبری ناکارمدش در حق کرمانشاه ظلم و خیانت کرد.

هلال احمر خود نیاز به ستادی برای رفع مدیریت بحرانش دارد

این نماینده مجلس هلال‌احمر را دچار ضعف مدیریتی دانست و تصریح کرد: هلال‌احمر هم بسیار دست‌پاچه عمل کرده است، انگار این بار اول است که چنین اتفاقی در کشور می‌افتاد. هلال احمر آنقدر بی‌نظم و تدبیر و بدون مدیریت عمل می‌کند که خود نیاز به ستادی برای رفع مدیریت بحرانش دارد. البته طبیعی است وقتی از هر شهرستانی ۸۰ درصد مدیران را بومی انتخاب می‌کنیم، نشان می‌دهد، فکر چنین روزی را نکردیم، چراکه اکثرا داغدار شده یا خانه خود را از دست داده‌اند، درنتیجه مدیریت بحرانی در شهرستان وجود ندارد. 

وقتی یک وانت اقلام وارد منطقه می‌شود، سریع خالی‌اش می‌کنند

این نماینده مردم کرمانشاه در مجلس ادامه داد: مدیریت بحران استان و کشور باید تیم‌های سه نفره منحصرا برای اسکان، آواربرداری، مدیریت توزیع پوشاک، مدیریت توزیع مواد غذایی تشکیل می‌دادند. بعد از هفتاد و دو ساعت شرایط تغییر نکرده است البته مردم کمی آرام شده‌اند اما گرسنه هستند. وقتی یک وانت اقلام وارد منطقه می‌شود، سریع خالی‌اش می‌کنند. آنهایی که زورشان می‌رسد اقلام را به داخل چادر می‌برند اما آنهایی که سیاه‌پوش و داغدار هستند یا خجالت می‌کشند، گرسنه می‌مانند. برای مثال روستای «قلمه‌ذهاب» هشتاد خانوار دارد و هنوز هیچ چیز به دستشان نرسیده است. شرایط روستای «بیامه علیا» نیز همین است.

شرایط نسبت به روزهای گذشته بهتر شده است 

صفری افزود: اینجا قیامت است و ریشه اساسی مشکلات هم نبود مدیریت بحران است. البته شرایط نسبت به روزهای گذشته بهتر شده است، آب معدنی و خوارکی رسیده است اما از نظر پوشاک، چادر و لوازم گرمایشی دچار مشکل هستیم و هوا نیز روز به روز سردتر می‌شود. 

بیش از ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست دادند

وی با تاکید بر اینکه تعداد کشته‌شدگان زلزله بیشتر از آمار اعلامی است، خاطرنشان کرد: مسئولان خبر ندارند، من خودم به روستایی سرزدم که گفتند بیست نفر را همان روز اول خودشان خاک کرده‌اند. این افراد جزو آمار جانباختگان به حساب نمی‌آید. به نظر من بیش از ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست دادند، فقط در یک کوچه در سرپل ذهاب هفتاد نفر کشته شده‌اند، در مسکن مهر بیش از ۲۵۰ نفر جان باختند.

امروز برادر به برادر رحم نمی‌کند

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به بازدید خود از مناطق صفر مرزی ابراز داشت: قصرشیرین شرایط خوب بود اما به روستاها رسیدگی نشده بود و مردم برای گرفتن غذا و دارو کنار هلال‌احمر تجمع کرده بودند. البته خودمان نیز به خودمان رحم نمی‌کنیم. سال‌های ۵۹ در جریان درگیرهای داخل عراق به خانواده‌های کرد عراقی در خانه خود یکی، دو سال پناه می‌دادیم. اما امروز برادر به برادر رحم نمی‌کند، یکی در خانه زندگی می‌کند و دیگری کنار در خانه ویران‌شده نشسته و بی‌تفاوت از کنار هم می‌گذرند. نمی‌دانم  آیا برخی به قیامت و آخرت اعتقاد ندارند؟ من امروز به مردم هم گفتم دائم دولت دولت نگویید، ما کٌردیم، غیرت داریم و باید هوای همدیگر را داشته باشیم.

افراد بی‌وجدان، به زور چادر گرفته و بعد آن‌ها را می‌فروشند

صفری در پایان در پیشنهادی بیان کرد: یک عده از استان‌های همجوار آمده‌اند و مانع رسیدن امداد به مردم نیازمند می‌شوند. البته این مشکل در بم هم وجود داشت اما مدیریت شد. باید در مبادی ورودی و خروجی ایست و بازرسی وجود داشته باشد. کمک‌ها تحویل گرفته شود و بازرسی شود که فرد زمان بازگشت چیزی را با خود برنگرداند. افراد بی‌وجدان، به زور چادر گرفته و بعد آن‌ها را می‌فروشند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده استان و نیز حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه همچون رودخانه آبشوران را حدود چهار هزار میلیارد تومان برآورد کرد.

محمد طیب صحرایی در نشست امروز(هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگردها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگردها از خارج از مرزها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگردها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محورهای کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محورهای استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سالهای گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحدهایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحدهای تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استانهای برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه نیز صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه همچنین تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

در ادامه این نشست، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آبهای سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحدهای مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی  خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحدهای مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحدهای خود ترغیب شوند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز
  • آغاز ضبط برنامه مناظرات نامزدهای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای مرکز لرستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات