Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@19:38:16 GMT

جناب اصغرفرهادی! اندازه‌ی بی‌بی‌سی هم وجدان نداری؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۸۶۶۱۸

جناب اصغرفرهادی! اندازه‌ی بی‌بی‌سی هم وجدان نداری؟

گشت‌وگذاری در برخی رسانه‌های بزرگ غربی نشان می‌دهد مع‌الاسف حداقل از جناب اصغر فرهادی نگاه واقع‌بینانه‌تری به موضوع اسرائیل دارند.

خبرگزاری تسنیم: در برهه تعطیلات نوروزی خبری منتشر شد مبنی بر اینکه اصغر فرهادی کارگردان ایرانی با روزنامه صهیونیستی هاآرتص مصاحبه کرده است. روابط عمومی فیلم فروشنده یکی دو روز بعد اعلام کرد که جناب فرهادی از هویت خبرنگار مطلع نبوده و به همین دلیل با اون به گفت‌وگو نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همان ایام در نوشته کوتاهی آوردم که اولاً با توجه به فضای گفتگو و بویژه سوالهای پایانی، ادعای عدم پی‌بردن به هویت صهیونیستی مصاحبه‌کننده بیش از آنکه اهانت به مخاطب باشد، توهین به ضریب هوشی مصاحبه‌شونده است!
در همان نوشته تاکید شد که هرچند نفس گفتگو با رسانه‌ی یک رژیم جعلی که سالانه هزاران نفر از مردم بومی فلسطین را می‌کشد و بر روی کشته‌های آنها خانه‌‌هایی برای خود می‌سازد، فی‌نفسه موضوعیت دارد، اما محتوای این دیالوگ و گفت‌وشنود درباره موضوع اسرائیل حتی اگر به جای یک روزنامه صهیونیستی با یک رسانه‌ از گینه‌بیسائو هم انجام شده بود باز هم چیزی را عوض نمی‌کرد.

آقای فرهادی در آن گفت‌وگو علت دشمنی جمهوری اسلامی ایران با اسرائیل را به خدعه جمعی از سیاسیون برای خلق مشروعیت برای خود فروکاسته است. وقتی خبرنگار هاآرتص از او می‌پرسد: "مسئله ایران و اسرائیل را چگونه حل کنیم؟" فرهادی پاسخ می‌دهد: "سیاسیون نمی‌خواهند این مسئله را حل کنند چرا که خیلی چیزها را از دست می‌دهند. تنها امید من(برای حل این مسئله) به مردم است نه به سیاسیون"

خبرنگار صهیونیست به فرهادی می‌گوید"من امید کمی به مردم دارم" و فرهادی به گفته او می‌افزاید: "به دلیل اینکه آنها(مردم) تحت تاثیر سیاسیون و رسانه‌ها هستند. سیاسیون ترس(از دیگری) را به منظور خلق مشروعیت برای خود تولید می‌کنند؛ آنها تاکنون موفق بوده‌اند، متاسفانه!"
بخشی از گفت‌وگوی اصغر فرهادی با خبرنگار هاآرتص

گشت‌وگذاری در برخی رسانه‌های بزرگ غربی نشان می‌دهد مع‌الاسف حداقل از جناب اصغر فرهادی نگاه واقع‌بینانه‌تری به موضوع اسرائیل دارند. مثلاً رسانه‌ای مانند بی‌بی‌سی که جزو بدسابقه‌ترین رسانه‌ها در دنیاست به نحوی که در کودتا علیه دولتهای نسبتاً مستقل در دنیا هم مداخله مستقیم کرده، به حکم قطعیت مسلم تاریخی، «حداقل» نمی‌تواند تاریخ را همچون آقای فرهادی باژگونه کند. بی‌بی‌سی در بخش مربوط به پروفایل کشورها، آنجا که درباره اسرائیل صحبت می‌کند اذعان می‌کند که بریتانیا در سال 1917 و پس از آنکه فلسطین را در نبرد با عثمانی‌ها به تصرف درآورد، آن را به یهودی‌ها حاتم‌بخشی کرد تا برای خود سرزمینی بسازند!

پروفایل اسرائیل در سایت بی‌بی‌سی انگلیسی؛ در تایم‌لاین این سایت برای اسرائیل مشخصاً آمده است که در سال 1917 بریتانیا فلسطین را از دست عثمانی درآورد و آن را به یهودیان حاتم‌بخشی‌ کرد!
اما در این سوی دنیا، اصغر فرهادی بی‌اعتنا به چنین اتفاق بزرگ تاریخی و توطئه‌ عظیمی که برای غصب سرزمین یک ملت و حاتم‌بخشی آن به یک گروه و فرقه رخ داده، و از قضا همین مسئله مبنا و ریشه تمام دعواها و نزاع‌های جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی است، می‌گوید که دعوای ایران و اسرائیل خدعه جمعی از سیاسیون است تا خود را مشروع جلوه بدهند!

نفرت اصغر فرهادی از جمهوری اسلامی به حدی است که او را از نظر وجدان اخلاقی برای قضاوت درباره موضوعات تاریخی و مسائل روز به سطحی پایین‌تر از رسانه یک رژیم خبیث کشانده؛ و به نظر می‌رسد پیش از هرچیز، مهمترین سوال پیش رو از جناب فرهادی بعد ازگفتگو با هاآرتص این باشد: "به اندازه بی‌بی‌سی هم وجدان نداری؟"

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی

به گزارش جماران؛ متن پیام حسین علایی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

برادر ارجمند حضرت آیت الله جناب حاج حسن آقا خمینی دامت برکاته

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف فراوان، ضایعه درگذشت همسر مکرمه شهید آیت الله سید مصطفی خمینی را به جنابعالی و جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج حسین آقا خمینی تسلیت عرض می کنم و مراتب همدلی و همدردی خود را ابراز می دارم. 

از خداوند متعال برای ایشان رحمت واسعه و برای جنابعالی، عموزاده گرامی، خانواده محترم و خاندان معزی، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم. 

حسین علایی

جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

دیگر خبرها

  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان